ADYU Kent Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezinin Teknoloji Transfer Ofisi ile ortaklaşa düzenlediği "Depremden Etkilenen Okul Öncesi Çocukları İçin Etkileşimli Kitap Okuma ve Masal Etkinliği" Adıyaman Üniversitesi Yaşayan Kültürel Hazine Müzesinde 12 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Kitap okuma ve masal anlatma etkinliği etkileşimli bir şekilde Kent Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sunay AKKAYA, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aygen KOÇ KOCA ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Öğretim Görevlisi Dr.  Aydın ÖZDEMİR ve Müdür  Yardımcısı Dr. Öğrt. Üys. Vahide YİĞİT GENÇTEN' in katılımıyla yapıldı. Etkinlikte Adıyaman Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan okul öncesi 40 öğrenci ile birlikte hem kitap okundu hem de canlı performansla Mercan TV spikerlerinden Nazan TAŞTAN YAPICI masal anlattı. Bu uygulama ile Adıyaman Üniversitesi ile 6 Şubat depremini yaşayan çocukların bir araya gelmesi sağlandı. Kent Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak deprem sonrası şehrimizin hızlı bir şekilde ayağa kalkması için tüm Adıyamanlılara destek olmakla ilgili etkinliklerimizi ve projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bize bu imkânı sunan Rektör Prof. Dr. Mehmet KELEŞ' e teşekkür ederiz.