Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H.Sinan TEMEL'den Müdürlüğümüze Ziyaret

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sekreteri ve Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H.Sinan TEMEL ile İlimiz kültürüne yönelik görüşme gerçekleştirilmiştir. Yapılan görüşmede 6 Şubat depremlerinden etkilenen kent kültürünün tekrar canlandırılması ve geliştirilmesi için yapılabilecek başlıklar ele alındı. Böylece bölgesel ve yerel dinamiklerin desteği alınarak konferans ve panel gibi oturumlarla kültürel yapı ve kimliği biçimlendiren ana etkenlerin yardımıyla izlenecek yollar hakkında bilgiler paylaşıldı.

Sinan Temel'e Adıyaman Üniversitesi Kent Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.